GRAVID – DAG FOR DAG

Den nye danske app til gravide og kommende forældre Download

Om Appen

Gravid – Dag for Dag er en app til gravide og kommende forældre. Appen udmærker sig specielt ved dens æstetik og brugervenlighed. I de daglige og ugentlige tekster bliver der ikke kun sat fokus på de medicinske fakta, men også de følelsesmæssige behov af det kommende forældrepar bliver sat vægt på.

Gravid – Dag for Dag er en app til gravide og kommende forældre. Appen udmærker sig specielt ved dens æstetik og brugervenlighed. I de daglige og ugentlige tekster bliver der ikke kun sat fokus på de medicinske fakta,

men også de følelsesmæssige behov af det kommende forældrepar bliver sat vægt på. Appen byder på utallige funktioner som dags- og ugetekster som handler om udviklingen af din graviditet og din baby,

ultralydoptagelser i billede og video, en størrelsesguide, og meget mere. Vores App forsørger dig med mange nyttige informationer, tips og indtryk – regelmæssigt i enhver uge af graviditeten.

Appens funktioner

Størrelsesguide

Se vores overskuelige størrelsesguide for at få en god sammenligning af den aktuelle vægt og størrelse af din baby.

Upload dine egne billeder

Upload dine egne billedoptagelser i appen og udarbejd din egen lille film.

U

Søgefunktion

Vi har en søgefunktion som gør at du altid kan finde mere information om et emne i alle appens tekster.

Udviklingen af graviditeten

I vores app kan du finde detaljerede dags- og ugetekster som handler om ernæring, sundhed og din krops og din babys udvikling.

Gem dine kontaktinformationer

Med vores app kan du genne de vigtigste kontaktinformationer, så du altid har kontakten af dit sygehus samt din jordemoder parat.

Vi gør din graviditet enklere

v

Hold dig informeret

Du kan frit vælge, om du vil få nyheder om din personlige udvikling og din babys udvikling ugentlig eller daglig. Du vil altid blive holdt up-to-date og mindet om alt det, der er vigtigt i din aktuelle stadie af graviditeten.

Fordybende informationer

Vi har udviklet vores wiki i samarbejde med professionelle jordemødre, så at du altid bliver forsørget med tips og tricks til, hvad du kan gøre for at holde dig sundt og i form og at sikre, at din baby får den planmæssige udvikling der skal til.

En vidunderlig udvikling

Følg den vidunderlige udvikling af din baby med denne interaktive app, som viser forløbet ved hjælp af skønne ultralydoptagelser i 2D og 3D. Baggrundsbillederne forandrer sig i takt med din graviditet, så du altid kan se, hvor stor din baby allerede er blevet.

Har vi fanget din interesse?

Download vores app Gravid – Dag for dag idag og prøv appen i de første 14 uger af din graviditet gratis.


Appen Gravid – Dag for dag er egnet til iOS

Denne app er blevet udviklet for iPhone og iPad, samt for Apple Watch.

Video

Vi har sammensat et par videoer her, så du kan få et bedre indblik i verdenen af Gravid -Dag for dag. I denne video kan du blive overbevist af det simple og æstetiske design af appen, såsom af dens mange anvendelsesmuligheder.

En visuel rejse
Graviditet er en vidunderlig og dejlig rejse, en oplevelse fuld af glæde og forventninger. Vi har prøvet at komme disse følelser i møde med vores dejlige og detaljerede ultralydbilleder og -videoer i 2D og 3D, som følger forløbet af din graviditet.

Screenshots

Lær vores app Gravid – Dag for dag at kende!

Vi glæder os over din e-mail!

Gravid – Dag for dag er blevet udviklet i samarbejde med vores brugere og jordemødre. Vi sikrer en også fremtidig at give den bedst mulige service gennem god rådgivning og kreativt input, som matcher dine behov.

Så hvis du skulle finde en fejl eller have en god idé, hvordan vi kan forbedre Gravid – Dag for dag, hold dig ikke tilbage med at skrive til os. Send os en mail gennem formularen til højre, så svarer vi hurtigst muligt.

12 + 7 =

Har vi fanget din interesse?

Download appen Gravid – Dag for dag idag.